Home2020-03-22T14:42:53+01:00

In een noodsituatie telt elke seconde. Het is dus belangrijk te weten waar u in Kelpen-Oler een AED kunt vinden

AED 1
Grathemerweg 84

AED 2
Trefcentrum Kerkstraat 2a

AED 3
Brandweer Grathermerweg 2a

Coronavirus en Inzameling oud papier

25/03/2020|

Belangrijke informatie m.b.t. inzameling oud papier

Aanstaande zaterdag gaat de inzameling van het oud papier in ons dorp door.

Maar, let op!

1. Voor ieders veiligheid is er geen hulp aanwezig
  2. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid dat de inzameling goed en netjes verloopt
  3. Plaats s.v.p. zelf uw papier in de container
  4. Stapel het papier efficiënt op in de container, des te meer past erin
  5. Laat geen papier achter op het plein
  6. Houd ook hierbij 1,5 meter afstand van elkaar
  7. Houd afstand als het druk is

Informeer alstublieft ouderen en mensen zonder Facebook en help elkaar indien nodig, maar wel op veilige afstand.

Namens de oudervereniging van onze basisschool alvast hartelijk bedankt voor uw begrip en medewerking.

Berichten vanuit kerk en parochie

24/03/2020|

Logo ParochieEen aantal berichten vanuit kerk en parochie i.v.m. Corona-ontwikkelingen.

De grote kerkpoets door Zij-Actief zal volgende week geen doorgang vinden.

Alle kerkdiensten m.u.v. trouwerijen en uitvaarten met max. 30 aanwezigen gaan tot 1 juni niet meer door.

Sommigen kregen al een extra clusternieuwsbrief. Meld je hiervoor desgewenst aan bij het parochiecluster: nicolaasparochie@kpnmail.nl. Vermeld je mailadres en “Kelpen-Oler”.

De actie Kerkbalans loopt nog. Vermijd persoonlijk contact hiervoor.
Enveloppen eventueel bij Lei Bours Kerkstraat 1 in de brievenbus doen. Worden niet meer opgehaald. Help ons s.v.p. hiermee. Dankjewel.

De dagkapel is nu iedere dag open van 13.00-19.00 uur. Houd ook daar afstand. Stilte, gebed, een kaarsje geven wellicht troost en innerlijke rust. Kinderen kunnen er tekeningen brengen voor in de zorghuizen. (in de collecte-ton)

Tot Pasen staat de voedselmand in de dagkapel en na Palmzondag kunt u er een palmtakje vinden en meenemen voor thuis Dit is dan voor geheel cluster Tabor gezamenlijk gezegend.

Initiatief Kelpen-Oler Samen kinderen die knutselen

23/03/2020|

Beste inwoners van Kelpen-Oler,

Door de aanhoudende Corona crisis zijn er veel ouderen die niet meer naar buiten kunnen, geen bezoek meer mogen ontvangen en alleen thuis zitten.
Naar een super voorbeeld van het mooie dorp Hunsel zouden wij graag het volgende project op poten willen zetten;

Heb jij een zoon, dochter of kleinkind? Of misschien lieve buurkinderen, neefjes of nichtjes? Dan kun jij ons helpen…..Laat ze een mooie kaart, tekening, gedichtje of iets anders knutselen voor de ouderen in Kelpen-Oler .

Wat je ook maakt het moet natuurlijk wel door de brievenbus passen.

Stop deze dan bij Rian Wagemans, Kerkstraat 18, Gert Raedts, Lidwinastraat 19 of bij Manon Franzen, Wessemerven 2, in de brievenbus. Wij zorgen
dan samen met de Seniorenvereniging, het huiskamerproject en de Zonnebloem dat deze op een goede plek terecht komen.

Alvast bedankt,

Kelpen-Oler Samen

Paaseieren actie KoKids

22/03/2020|

De op 24 maart tot 27 maart geplande Paaseieren actie van KoKids gaat door! o.a. in samenwerking met tankstation TP Peeters.

U zult begrijpen dat we niet deur aan de deur komen met de kinderen.
We hopen dat u ons helpt van onze eieren af te komen, 10.000 zijn er wel heel veel om zelf op te eten.

Ze zijn verkrijgbaar bij Tankstation Peeters die ze voor KO Kids verkoopt.

Door de eieren te kopen steunt U KoKids.

De prijzen zijn:

10 eieren: 3,00 Euro
20 eieren: 6,00 Euro
30 eieren: 8,00 Euro
1 doos eieren (360 st): 96,00 Euro

Hoe mooi is het als we initiatieven combineren. Denk daarom ook bij het steunen van deze actie aan onze dorpsgenoten die misschien niet de deur uit kunnen vanwege het Coronavirus. In het kader van het initiatief Kelpen-Oler samen (bekijk ook de Facebook pagina) kan daarbij helpen. Misschien kun je voor je (oudere) buurman of buurvrouw ook van die feestelijk gekleurde eieren meenemen?

De eerst eieren zijn de deur uit dus, kopen, kopen, kopen, kopen, kopen!